Общи условия - Roff

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта! Използвайки Онлайн магазина „Roff”, се счита, че сте съгласни с тези условия. На всички места думата и фразата Roff, зоомагазин Roff, онлайн зоомагазин Roff, недвусмислено отговаря на дружеството Хрисал Инвестмънтс ООД. Roff си запазва правото да променя тeзи условия, като актуализира публикацията на сайта.


Регистрация:

Чрез регистрация, клиента генерира уникално потребителско име /имайл/ и парола, с които се отличава и идентифицира в Онлайн зоомагазин „Roff” .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомагазин „Roff”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Преминаването през процеса на поръчка на Онлайн зоомагазин „Roff” има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор сe смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.


Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”Roff”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн зоомагазин ”Roff” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.


Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включено ДДС.

Характеристиката на всяка стока съдържа снимка, заглавие и цена. Основните характеристики и цени на стоките са неизменна част от всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Доставка”.
Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да ви улеснят по време на пазаруване. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Roff.bg не може да поема отговорност за неточна информация.


Поръчка:

Доставката на стоки става след регистрация на клиента (или като гост посетител) и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва име, адрес, имейл и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. Онлайн зоомагазин “Roff” си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден.
Клиентът може да откаже поръчката (не важи за персонализираните стоки). Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед на това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира.


Плащане:

Плащането може да бъде извършено:
– с наложен платеж на куриера, при доставка на стоката


Доставка и цени за доставка:

Поръчаните продукти от онлайн зоомагазин Roff се доставят от куриерски фирми до Вашата врата. Онлайн зоомагазин Roff извършва доставки, чрез нашите партньори до всички населени места на територията на Република България. В случай, че има забавяне по вина на куриерската фирма, Roff не носи отговорност.

Всички доставки независимо от населеното място и времето за изпълнение се таксуват както следва:
-за поръчка до 59.99 лв. – 5,00 лв. доставка
-за поръчка над 60 лв. – безплатна доставка
Фиксиран час за доставка, се заплаща допълнително – 3,00 лв.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт. При заплащането се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


Промяна на цените:

Онлайн зоомагазин Roff има право да променя цените по всяко време, без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката.


Връщане на стока:

Клиентът има право да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Изключение правят стоките описани в чл.57, т.3 от Закона за защита на потребителите (а именно: за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; в това число влизат изработените от нас персонализирани стоки, които се правят по поръчка на клиента). В случай на отказ, Ви молим получените от нас стоки да не са използвани, цялостта на опаковката да не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена, както да бъде съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, предоставена от куриера. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 7 дни след получаване на върнатата стока. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: …………………………………………………………….. или на нашия имейл адрес: sales@roff.bg.


Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица:

Препратките от този сайт към други уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Онлайн зоомагазин „Roff” не поема никаква отговорност за тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Желаем Ви приятно пазаруване в roff.bg!

Close Моята количка
Close Любими
Наскоро разгледани Close
Close

Close
Навигация
Категории